bukovaca-clanak.jpg

Očistite i operite bukovače. Kada ih osušite, posolite lagano sa svih strana. Umutite jaja, pripremite brašno, a u zasebnu posudu pomiješajte krušne mrvice i sezam. Svaku bukovaču uvaljajte u brašno, zatim u jaja, pa u krušne mrvice. Kada napravite 3. korak sa svim bukovačama, pržite ih na vrućem ulju. Kada su gotove, stavite ih na papirnati ubrus da se višak ulja upije i servirajte s prilogom.

  • 8 – 9 bukovača srednje veličine,
  • 200 g krušnih mrvica,
  • sezam (količina proizvoljna),
  • 4 jaja,
  • brašno po potrebi,
  • sol po želji.

BIOPLUS d.o.o.

Kotromanića 48, 71000 Sarajevo

bioplussarajevo@gmail.com

Tel: +387 (0) 33 246 378

Mob: +387 (0) 61 235 281

+387 (0)62 573 696

Sva prava pridržana