• Glavni

    Gljive

    Osim hranjivih tvari gljive imaju poseban miris i okus, kao i veće količine vitamina B1, B2, C i D, dijetalnih vlakana, te mineralnih tvari

    VIŠE O GLJIVAMA

sampinjon

Šampinjoni

U 100 g sirovih šampinjona ima

356 mg Kalija

6 mg Kalcija

4 mg Vitamina C

12 mg Magnezija

Saznajte više

sampinjon

Bukovače

U 100 g sirovih bukovača ima

420 mg Kalija

3 mg Kalcija

5 mg Vitamina B3

18 mg Magnezija

Saznajte više

Blog i recepti

Pohane bukovače

Očistite i operite bukovače. Kada ih osušite, posolite lagano sa svih strana. Umutite jaja,...

Gratinirani, punjeni šampinjoni

Šampinjone posoliti i staviti nekoliko minuta u pećnicu na 160 stupnjeva, tek toliko da se malo...

Umak od šampinjona

Umak od šampinjona s mlijekom najlakše je napraviti tako da u jednom loncu ili dubokoj tavi popržimo...

BIOPLUS d.o.o.

Kotromanića 48, 71000 Sarajevo

bioplussarajevo@gmail.com

Tel: +387 (0) 33 246 378

Mob: +387 (0) 61 235 281

+387 (0)62 573 696

Sva prava pridržana